Materiale pentru acoperișuri

Garnituri eficiente și durabile de etanșare a acoperișurilor pentru lipire, ermetizare, protecție și reparații urgente ale acoperișurilor, sistemelor de scurgere, teraselor și pereților exteriori. Gata de utilizare și ușor de folosit – nu sunt necesare unelte profesionale sau pregătirea specială a suprafeței.

Materiale pentru instalarea ferestrelor

Tehnologia sub numele brandului Soudal Window System (prescurtată SWS) asigură instalarea corectă a ferestrelor în trei straturi – o etanșare eficientă și fiabilă a rosturilor de instalare a cadrului ferestrei în deschidere. SWS respectă un principiu care sună ca „este mai ermetic în interior decât în exterior”. Astfel, este asigurată o ermetizare de înaltă calitate a geamurilor, sau mai bine zis, astuparea rosturilor.

Utilizarea benzilor de etanșare pentru ferestre este singura modalitate eficientă de protecție a rosturilor (adică spuma) de pătrundere a umidității și umezelii din mediul înconjurător. Și doar rosturile uscate din spumă poliuretanică oferă parametrii ideali de izolare termică și fonică. Astfel, izolarea termică eficientă a ferestrelor, și în special a marginilor de asamblare, depinde de proprietățile izolatoare ale spumei și de modul în care această spumă protejează de umiditate.

Adezivi hibrizi

În construcții și renovări, adesea este necesar să folosiți adeziv în diferite scopuri – lipirea teracotei și faianței, pardoselilor, instalarea plintelor pentru podea și multe altele. Pentru lipirea durabilă a suprafețelor, este recomandat să alegeți adeziv de cea mai înaltă calitate, dar cum să alegeți cel mai potrivit clei pentru un anumit tip de montare? Tipurile de montări de suprafețe sunt diferite, iar gama de adezivi ermetici de pe rafturile magazinelor și Internet este atât de mare încât mai degrabă provoacă confuzie și multe întrebări, decît claritate. În acest caz, ar trebui să înțelegeți tipurile de adezivi și proprietățile acestora. Înțelegând ce materiale trebuie să lipim și în ce condiții vor fi utilizate în viitor, și apoi să le comparăm cu proprietățile și capacitățile unui anumit tip de clei, vom simplifica foarte mult sarcina noastră de a alege un adeziv.

Totul pentru instalații sanitare și de uz casnic

Utilizînd linia de produse Soudal și respectînd instrucțiunile lor pas cu pas, lucrările de renovare sau finisare pot fi acum făcute rapid și cu plăcere.

Pentru utilizarea în interiorul blocurilor sanitare cu scopul de ermetizare a rosturilor, mascarea golurilor și fisurilor de pe suprafețe poroase precum pereți și tavane, vă recomandăm materiale siliconizate pentru băi, toalete și bucătării.

Acestea au o aderență excelentă la toate substraturile poroase utilizate în construcții. Rezistente la umiditate, ușor de curățat, materiale siliconizate pot fi acoperite cu vopsele pentru pereți și tavane. Sunt ușor de utilizat: suprafețele de lipit trebuie curățate și degresate, adezivul se aplică cu mîna sau cu un pistol de stoarcere pneumatic.

Produse pentru renovare în blocuri sanitare, cu rezistență pe termen lung la umiditate, ciuperci și mucegai.

Testimonialele clienților noștri

Compania de construcție EUROSTIL CONSTRUCT are o colaborare fructuoasa cu MCF Engros de peste 15 ani . Tendința noastră de a cauta și aplica cele mai calitative materiale și tehnologii ne-au permis sa apreciem la justa valoare profesionalismul și seriozitatea partenerului nostru, MCF Engros .

Noi recomandam tuturor companiilor de construcție sa colaboreze cu MCF Engros .

Ion Osipov
Manager de produs

GSM: 078 307 032